Presentationer

Algot - Bichon havanais

2015-09-30 19:17 #0 av: LinaK

Tyckte det var dags för en liten presentation av min sällskapskille Algot Glad

Algot en kille född 3 December 2008, han kommer från ispärlans kennel och vi kunde inte valt en bättre uppfödare. Även om jag hade haft hund som liten så var Algot min första egna hund som jag och min sambo köpte tillsammans. Vi kunde inte fått en bättre "första" hund Glad Så snäll och trygg valp!

Algot är en väldigt trevlig vovve som gärna hänger med på det mesta, han gillar att vara ute i skogen och knalla runt i sin egna lilla värld. Han gillar att träna trix och agility gillar han på hans egna villkor Skrattar

Han är väldigt lätt att ha sig med överallt och nya miljöer är inga problem för honom, han är ingen översocial hund och väljer sina människor. Men han backar inte direkt undan utan går nästan alltid fram och nosar och låter sig klappas på hans villkor.

Algot är en riktig lekfarbror och älskar valpar och valpar älskar honom. Har en vän som är uppfödare och Algot älskar att mingla runt bland hennes valpkullar Kär

Han är en härlig liten hund att äga med andra ord och det är inte vår sista havanais Glad

// Lina - VärdBichon Kolla gärna in min blogg:
http://linaalgotsigge.blogg.se

Anmäl
2015-10-08 22:09 #1 av: VT4ever

Åhh så fin han är AlgotHjärta

Mena vad du säger, för du läcker vad du tänker!

Anmäl
2015-11-16 13:25 #2 av: Susie59

Så härlig han ser ut 😀

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.